در حالي که بيش از 8 ماه از دادگاه هاي مهدي هاشمي مي گذرد اتهامات سياسي وي هر روز مشخص تر مي شود و همين موضوع باعث مي شود تا رسيدگي به پرونده او وارد مراحل جديدي شود.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، اهتمام قوه قضائيه در برخورد با مفسدان اقتصادي در سالهاي اخير جاي تقدير دارد و اين روزها شاهد رسيدگي به پرونده مهدي هاشمي در قوه قضائيه هستيم که به زودي احکام مربوط به وي نيز صادر ميشود.
آنچه که در پرونده مهدي هاشمي به عنوان فرزند رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بيشتر به چشم ميخورد غلبه ابعاد اقتصادي اين پرونده نسبت به ابعاد سياسي آن است.
برخي تخلفات آقازاده معروف متعلق به قراردادهايي در حدود 10 سال پيش بوده است اما بعد سياسي تخلفات اين آقازاده معروف مربوط به دوران فتنه 88 در کشور است که همزمان با ورود 2 نامزد فتنه گر به انتخابات رياست جمهوري، آتش فتنه با حمايت هاي اين آقازاده شعله ور تر شد.
مهدي هاشمي رفسنجاني، شاه کليد فتنه 88 بود؛ وي که تا پيش از برگزاري انتخابات دهم رياست جمهوري، بارها نامش در رسانه ها مطرح شد و از تشديد فعاليت هاي وي و ديگر فرزندان هاشمي در ستاد انتخاباتي موسوي اخبار مختلفي منتشر شد، بعد از انتخابات فعاليت هايش بيشتر شدو تقريبا روزي نبود که نام وي بر سر زبان ها نباشد.
اوج اين مساله اشاره به ميزان اثرگذاري و نقش وي در فتنه توسط همفکرانش در دادگاه هاي بعد انتخابات بود اما مهدي هاشمي به جاي حضور در دادگاه و دفاع از خود، ترجيح داد بلافاصله کشور را ترک کند و عملا ابهامات در باره عملکرد خود را بيشتر کند.
اما حضور وي در خارج از ايران نيز منجر به فراموشي نقش وي در آشوبهاي بعد انتخابات نشد تا آنجا که طي ماه هاي بعد انتخابات تا 22 بهمن 88، بارها نام وي در رسانه ها مطرح شد.
اگرچه وکيل مهدي هاشمي با اشاره به کيفرخواست مهدي هاشمي گفت:” اين کيفرخواست هيچ اساسي ندارد و در موردش کساني بايد نظر دهند که علوم سياسي خواندهاند ازنظر بنده اين کيفرخواست بياعتبارترين کيفرخواستي است که ديدهام؛ اما کسي نمي تواند منکر نقش پررنگ فرزند هاشمي رفسنجاني در دوران فتنه 88 براي شعله ور تر شدن آتش فتنه شود.
روايت مشاور سابق رفسنجاني از نقش مهدي هاشمي در تاثير بر پدرش
28 خرداد 88 خبرگزاري فارس گفتگويي با قديري ابيانه، مشاور سابق اطلاع رساني و ارتباطات هاشمي رفسنجاني را منتشر ساخت. وي در بخشي از اين گفتگو با اشاره به اينکه پيش از دور دوم انتخابات رياست جمهوري نهم نيز نتايج نظرسنجي يک مرکز مخالف احمدينژاد حاکي از پيروزي وي با اختلاف بيش از 5 ميليون رأي در مقابل احمدينژاد بود اما نزديکان هاشمي اين نتايج را نميپذيرفتند، گفت: "برخي نزديکان هاشمي با نپذيرفتن اين واقعيت، آماده بيان ادعاي تقلب در انتخابات بودند، همانطور که امروز نيز موسوي با رفتار خود نشان ميدهد يا بياطلاع است يا مصالح ملت را فداي وجههي خود کرده است."
وي افزود: در اول تير 84 و در آخرين روز دور دوم تبليغات انتخاباتي بين آقايان احمدينژاد و هاشمي رفسنجاني، رئيس يک نهاد نظر سنجي افکار عمومي که گرايش به شدت ضد احمدينژادي داشت، براي من که مشاور اطلاع رساني و ارتباطات رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بودم، نتايج نظر سنجي روز قبل را ارسال کرد تا آن را به رئيس محترم مجمع تشخيص مصلحت ارائه نمايم.
وي با بيان اينکه "آخرين نظر سنجي روز سه شنبه انجام شده بود و نتيجه آن چهار شنبه صبح جمع بندي و حدود ظهر بدست اينجانب رسيد"، ادامه داد: جلسه ستاد انتخابات انتخاباتي جناب آقاي هاشمي، در مجمع تشخيص در حال برگزاري بود. در آخرين نظر سنجي آمده بود که دکتر احمدينژاد حدود 5 تا 6 ميليون راي بيشتر از آقاي هاشمي دارد.
مشاور سابق هاشمي خاطرنشان کرد: مطمئن شدم که ايشان در انتخابات شکست فاحشي خواهند خورد. گروهي پيشنهاد مي کردند که آقاي هاشمي براي جبران اختلاف آرا دست به هنجار شکني بزند. از اينکه چنين افرادي خود را طرفدار آقاي هاشمي مي دانند و در ستاد ايشان جمع شده اند، به شدت متأثر بودم. از آمارها کپي گرفتم و وقتي مهدي هاشمي از جلسه بيرون آمد آن را به وي دادم تا در جلسه تحويل آقاي هاشمي دهد و گفتم ايشان چند ميليون رأي از احمدينژاد عقب است. وي گفت من اين آمار را قبول ندارم و بابا برنده است!
وي با بيان اينکه "مطمئن شدم مهدي هاشمي آمار را تحويل آقاي هاشمي نخواهد داد"، اضافه کرد: بلافاصله مشغول به تهيه گزارشي شدم و ضمن آوردن آمار مذکور فاصله چند ميليوني و شکست وي را حتمي دانستم.
قديري همچنين اضافه کرد: منتظر شدم تا جلسه تمام شود و وقتي همه رفتند، قبل از اينکه آقاي هاشمي بيرون بيايند، نامه را از طريق دفترشان تحويل دادم. شب به صدا و سيما رفتم تا از نزديک شاهد آخرين مناظره زنده تلويزيوني باشم. از ايشان قبل از ورودشان به سالن مصاحبه پرسيدم که آيا گزارش آخرين نظرسنجي را که براي ايشان در نامه نوشتم، ديده اند يا خير که تأييد کردند.
مشاور سابق هاشمي رفسنجاني تصريح کرد: با توجه به حرفهايي که ميشنيدم و صحنه هايي که از برخي اطرافيان آقاي هاشمي مي ديدم، مي دانستم که مخالفين احمدينژاد دم از تقلب خواهند زد و حاضر به پذيرش شکست نخواهند بود.
وي با بيان اينکه "نتيجه انتخابات همان شد که در آخرين نظر سنجي پيش بيني شده بود و احمدينژاد با 17 ميليون رأي در مقابل 10 ميليون رأي پيروز انتخابات شد، ادامه داد: همانطور که انتظار مي رفت، متأسفانه زمزمه تقلب در انتخابات توسط اعضاي ستاد و بستگان ايشان سر داده شد، حال آنکه ترديدي در پيروزي دکتر احمدينژاد نبود. هنوز هم برخي از بستگان آقاي هاشمي دست از ادعاي بي اساس تقلب دست بر نمي دارند.
قديري تصريح کرد: ادعاي وقوع تقلب در انتخابات اخير نيز تکرار شده است و متأسفانه باز هم بستگان و اطرافيان آقاي هاشمي آتش بيار اين معرکه ساختگي شده اند.
نقش مهدي هاشمي، مصطفي تاج زاده و عليرضا بهشتي در آشوب هاي بعد انتخابات
5 تير 88 سايت الف نوشت: «کشف خانه تيمي حاميان مهندس موسوي در ميدان هفتتير ابعاد جديدي از ساماندهي آشوبهاي خياباني در تهران را روشن کرد. طبق اخبار واصله پليس اطلاعات و امنيت تهران با همکاري ديگر نهادهاي امنيتي کشور، با گزارشهاي مردمي و همچنين بعد از چند روز تعقيب و مراقبت سرخطهاي آشوبهاي خياباني، عصر روز دوشنبه اول تيرماه موفق شد يکي از چند مرکز ساماندهي آشوبهاي خياباني در تهران را شناسايي کند که متاسفانه اين مرکز در دفتر روزنامه کلمه سبز قرار داشت. انتشار روزنامه کلمه سبز، روز 23 خرداد توسط مسوولين اين روزنامه متوقف شده بود و مسوولين اين روزنامه با همکاري افرادي چون مهدي هاشمي و مصطفي تاجزاده عملا اين دفتر را به کانون ساماندهي آشوبهاي خياباني مبدل ساختند. بر اساس فيلمهايي که از بدو ورود نيروهاي پليس اطلاعات و امنيت تهران به روزنامه کلمه سبز در ميدان هفتتير مشهود است، حجم بالاي دستگاههاي تکثير لوح فشرده(CD)، مونتاژ فيلم، اعلاميههاي جعلي و دستگاههايي اينترنتي متصل به سرورهاي خارج از کشور است. همچنين در بررسيها مشخص ميشود عليرضا بهشتي شيرازي سردبير روزنامه، کار تقرير و تنظيم برخي اطلاعيههاي جعلي را با همفکري مهدي هاشمي انجام ميداده است. لازم به يادآوريست عليرضا بهشتي شيرازي با سيد عليرضا حسيني بهشتي(فرزند شهيد بهشتي) تفاوت دارد. از جمله جعليات عليرضا بهشتي شيرازي، ميتوان به نامه جعلي منتسب به وزارت کشور به رهبري در مورد انتخابات اشاره کرد. همچنين در اين مرکز، برخي فيلمها که به طور اختصاصي از BBC فارسي، CNN، VOA و برخي ديگر از شبکههاي خارجي به صورت اختصاصي پخش ميشده در اين مرکز مونتاژ و تدوين شده است. طرحها و گزارشات ريز تجمعات و آشوبهاي گذشته و اغتشاشات آينده از ديگر اسنادي است که در اين مرکز کشف شده است. در دقايق اول کشف اين مرکز ساماندهي آشوبهاي خياباني، مير حسين موسوي تلاش داشته خود شخصا وارد موضوع شود که با اطلاع از اسناد کشف شده از نيمه راه به منزل خود باز ميگردد.»
هشدار دانشجويان به هاشمي در خصوص فرزندانش
23 تير 88 جمعي از دانشجويان دانشگاههاي تهران در نامهاي سرگشاده خطاب به هاشمي رفسنجاني تصريح کردند: « مسائل موجود درخصوص فرزندان جنابعالي و برخي ديگر از آقازادگان، مسئلهاي نيست که آتشفشانهاي سينههاي سوزان ملت، از آن بگذرد و دير يا زود به آنها رسيدگي خواهد شد. جنابعالي در اقدامي شجاعانه، از دستگاه قضايي کشور بخواهيد پرونده هاي اقتصادي فرزندانتان مورد رسيدگي قرار گيرد و با اجراي عدالت، نام نيک خود را در "دفتر عدالتخواهي ملت" ثبت نماييد.» دانشجويان در بخش سوم از پيشنهادات خود به هاشمي اضافه کردهاند: «ا تبري جستن از مواضع اطرافيان نامطمئن خود، زمينه را براي شناخت بهتر کساني که با استفاده از وجهه شما، قصد تخريب انقلاب را دارند و در پشت شما پناه گرفتهاند، فراهم نماييد و هرگونه سنگ اندازي در مقابل جريان عدالتخواهي ملت را "حرام" اعلام کنيد.»
حضور معنادار مهدي هاشمي در نماز جمعه پدرش
26 تير 88 نماز جمعه هاشمي رفسنجاني در حالي در تهران برگزار شد که جداي از حرمت شکني هاي بي سابقه هواداران موسوي و کروبي در اين نماز جمعه، مهدي هاشمي نيز در جايگاه ويژه در کنار پدرش حاضر شد. انتشار عکس حضور وي در اين نماز جمعه، به يکي از معروف ترين عکس هاي مهدي هاشمي در طول فتنه 88 تبديل شد.
روايت مخملباف از نقش فرزندان هاشمي در مواضع ضد انقلابي وي
27 تير 88 محسن مخملباف در مصاحبه با راديو فردا با اشره به خطبه هاي نمازجمعه هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: «من اطلاع دقيق دارم که خاندان آقاي هاشمي در يک ماه اخير بسيار مؤثر بوده و هر وقت آقاي هاشمي خواسته کمي متمايل به راست شود، با خشم فرزندان خود روبرو شده است و آنها توانستهاند مواضع متعادلتري را به او تحميل کنند. نبايد نقش خاندان آقاي هاشمي را در اين ميان ناديده گرفت.»
کنايه هاي الياس نادران به هاشمي درباره "سازمان آشوب" مهدي هاشمي
28 تير 88 الياس نادران با انتشار مطلبي تحت عنوان "17 سوال از آقاي هاشمي رفسنجاني" در سايت الف، نوشت:
"اگر منسوبين به شخصيتهاي عاليرتبه نظام، از طريق مراوده با افرادي در عربستان، بخشي از منابع مالي ستادهاي انتخاباتي و هزينههاي سازماندهي "سازمان رأي" و پس از آن "سازمان آشوب" را تأمين ميکردند، نبايد مورد سؤال و محاکمه قرار بگيرند؟"
فرار به جلو آقازاده با شکايت از رجانيوز، فارس، کيهان و ايران
3 مرداد 88 سيد محمود عليزاده طباطبايي وکيل مدافع سيد محمد خاتمي، عليرضا بهشتي و مهدي هاشمي در گفتگو با ايسنا از احضار مديران مسوول روزنامههاي ايران، کيهان و مديرعامل خبرگزاري فارس و سايت رجانيوز با شکايت موکلانش خبر داد. علت اين اقدام درج اخباري عليه خاتمي، بهشتي و هاشمي در اين رسانه ها مي باشد.
افشاي بخشي از اقدامات غيرقانوني مهدي هاشمي؛ پولشويي، القاي تقلب، دستور حمله به سپاه، بسيج و شوراي نگهبان
3 شهريور 88 مسعود باستاني از روزنامه نگاران اصلاح طلب بازداشت شده، ضمن بيان تخلف هايي از سايت جمهوريت و استفاده از بيت المال و منابع دانشگاه آزاد در مديريت اين سايت توسط مهدي هاشمي رفسنجاني در جمع خبرنگاران در دادگاه گفت: «حمله به عملکرد 4 ساله دولت و تضعيف نهادهاي قانوني کشور همچون شوراي نگهبان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، نيروي مقاومت بسيج و نيز نيروي انتظامي، تضعيف شخص احمدينژاد، ايجاد شبهه در انتخابات، ارائه اخبار ضد و نقيض مبني بر سوء استفاده از اموال دولتي، القاء تقلب در انتخابات جزو محورهايي بود که مهدي هاشمي رفسنجاني دستور آن را صادر مي کرد.»
حمزه کرمي از ديگر نويسندگان سايت جمهوريت نيز در دفاعيات خود در دادگاه در جمع خبرنگاران گفت: «مهدي هاشمي رفسنجاني اعتقادي به هزينه شخصي براي انتخابات نداشت. بنده با وي صحبت کردم و گوشزد کردم که استفاده از پول بيت المال در انتخابات جرم است ولي مهدي هاشمي نميپذيرفت بهعنوان مثال، شرکت نشر ذره 500 ميليون تومان پوستر مربوط به آقاي هاشمي را سال 84 چاپ کرد اما پولش را از سازمان بهينه سازي گرفت، به اين صورت که آقاي مهدي هاشمي با توافق نشر ذره فاکتوري صوري صادر کرد، مبني بر چاپ 200 هزار نسخه از کتاب 5 جلدي کودک يعني يک ميليون جلد کتاب و اين فاکتور صوري بهعنوان سند اصلي تلقي شد و پولش را از سازمان بهينه سازي پرداخت نمودم و در اختيار نشر ذره قرار گرفت در حالي که فقط تعداد 25 هزار از اين کتاب چاپ شد. برخي از شرکتهاي ديگر بودند که تحت عنوان آنها پول پرداخت شده بود اما اين شرکتها اصلاً ثبت نشده بودند و وجود خارجي نداشتند. آقاي مهدي هاشمي معتقد به پولشويي بود، يعني اعتقاد داشت به اينکه پولهايي که از اين شرکتها اخذ مي شود، بايد به صرافي برود و در آنجا تبديل به دلار و سپس تبديل به ريال شود. يا يک سري وقتها خودش براي کارهاي تبليغاتي دلار مي داد و ميگفت ببريد به ريال تبديل کنيد و سپس تبديل به دلار و دوباره تبديل به ريال کنيد. وقتي حکمت اين کار را از او مي پرسيديم، مي گفت با اين کار دستگاههاي مذکور نمي توانند به سادگي به منشأ پولها دست پيدا کنند.» وي در ادامه گفت: «جاسبي رييس دانشگاه آزاد به بنده گفت که بايد هر کاري انجام دهيم تا هر کسي غير از احمدي نژاد رئيس جمهور شود.»
گفتني است اين اتهامات در حالي به مهدي هاشمي نسبت داده شد که طبق سخنان رهبر انقلاب در نماز جمعه ماه رمضان سال 88، اظهارات مورد اشاره چون در غياب متهم، توسط افراد ديگر گفته شده بود، قابل قبول نبود اما غيبت مهدي هاشمي در دادگاه و حاضر نشدن وي براي دفاع از خود نسبت به اتهامات مطروحه باعث شد تا بخش گسترده اي از افکار عمومي اين سخنان را قابل قبول بداند.
مهدي هاشمي بدون حضور در دادگاه، اتهام پولشويي را تکذيب مي کند!
4 شهريور 88 مهدي هاشمي رئيس دفتر هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي درخصوص اظهارات حمزه کرمي يکي از متهمان حوادث پس از انتخابات تکذيبيه اي را به سازمان صداوسيما ارسال کرد. در بخشي از اين تکذيبيه آمده است: «اينجانب مهدي هاشمي هرگز اعتقادي به هزينه تبليغات انتخاباتي از محل بودجه بيت المال نداشتم و اظهارات آقاي کرمي کذب محض است.»
خروج شاه کليد از ايران
9 شهريور 88 يکي از نزديکان خانواده هاشمي رفسنجاني در گفتگو با فارس از سفر مهدي هاشمي به لندن خبر داد.
مهدي هاشمي» در سال 2011 از لندن به پاريس رفته و 40 هزار يورو پول خرج سايتهاي موسوم به «سبز» کرده است و از جمله سايتهايي که مهدي هاشمي هزينههايشان را داده است سايت «کلمه»، «جرس» و «روز آنلاين» است.
علاوه بر اين مهدي هاشمي به طور مشکوکي با خبرنگاران حامي فتنه ارتباط داشته است و پس از خروج از کشور (در شهريور 1388) اين ارتباط استحکام بيشتري به خود ديد.
21 شهريور 88 خبرنامه دانشجويان ايران نوشت: «ابوالفضل فاتح (مسئول کميته رسانه و تبليغات ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي در انتخابات رياستجمهوري ۱۳۸۸) شامگاه سه شنبه (17 شهريور) با مهدي هاشمي رفسنجاني در هتل لانکاستر لندن يکي از 4 مکان اقامتي مهدي هاشمي در لندن ديدار و گفت و گو کرده است.»
فايل هاي صوتي براندازانه مهدي هاشمي از سوي نيک آهنگ کوثر منتشر شد
«نيک آهنگ کوثر»(کاريکاتوريست و خبرنگار سايتهاي ضد انقلاب) از ديگر رابطان مهدي هاشمي بوده است که پس از به وجود آمدن اختلاف ميان وي و مهدي هاشمي با انتشار فايلي صوتي، نقش مهدي هاشمي در فتنه 88 را بسيار نمايان ساخت.
نيک آهنگ بعدها در توضيح روابطش با هاشمي گفت:
«ماجرا بر سر اين بود که خبرهايي بدون ارائه مستندات و شواهدي در سايتهاي سبز (فتنه) منتشر ميکردند که عملاً وجود خارجي نداشته و وقتي از آدمها و سايتهاي مختلف ميپرسيدم آخر سر کارها به مهدي هاشمي ختم ميشد. من به مهدي هاشمي ميگفتم شما خبر را جعل ميکنيد و خبرسازي ميکنيد. گاهي مهدي هاشمي اطلاعات مختلفي به ما ميداد که منبع دوم خبري هم با وي هماهنگ بود و برخي از خبرسازيهايش براي تحت تأثير قرار دادن حکومت انجام ميگرفت».
با توجه به موارد ذکر شده واضح است که اتهامات بسيار جدي و مستندي در رابطه با فعايت هاي ضدامنيتي مهدي هاشمي در فتنه سال 88 وجود دارد که اگر فشارهاي اربابان زر و زور نبود، قطعاً دستگاه قضايي به وظيفه خود بدون هيچ فشاري عمل کرده و وي را به سزاي اعمالش ميرساند؛ هرچند که تا کنون نيز اين دستگاه با همه فشارها براي جلوگيري از محاکمه اين عامل فتنه، با قدرت سعي نموده است روند پرونده را پيش برده و از دخالتهاي اربابان قدرت در پرونده مهدي هاشمي جلوگيري نمايد.
ديدار سه ساعته مهدي هاشمي و ابوالفضل فاتح در لندن
21 شهريور 88 خبرنامه دانشجويان ايران نوشت: «ابوالفضل فاتح شامگاه سه شنبه (17 شهريور) با مهدي هاشمي رفسنجاني در هتل لانکاستر لندن يکي از 4 مکان اقامتي مهدي هاشمي در لندن ديدار و گفت و گو کرده است. تاکنون جزييات بيشتري از اين ملاقات 3 ساعته منتشر نشده است.»
مهدي هاشمي: در لبنان در حال ماموريت هستم!
26 شهريور 88 مهدي هاشمي رفسنجاني با صدور بيانيه اي نسبت به نام بردن نامش در دادگاه ها از سوي متهمان اعتراض نمود. وي در بخشي از اطلاعيه خود نوشت: «اکنون که در انجام ماموريت بررسي وضع دانشگاههاي آزاد اسلامي خارج از کشور، در کشور دوست لبنان با مذاکره با مقامات مسوول، مشغول آمادهسازي زمينه تاسيس يک دانشگاه جامع براي جوانان مسلمان لبنان و منطقه هستيم، به وضوح ميبينيم که شانتاژها بار ديگر اوج گرفته که طبيعتا در انجام ماموريت بي اثر نيست.»
نامه فرزندان هاشمي به آملي لاريجاني: به اتهامات ما رسيدگي کنيد!
28 شهريور سايت آينده نيوز نوشت: مهدي، ياسر، محسن، فاطمه و فائزه هاشمي در نامهاي به رئيس قوه قضائيه با اشاره به عدم اجراي دستور رهبر انقلاب براي تعقيب عوامل تخريبهاي صورت گرفته از سوي مسئولان قضائي و غير قضائي تصريح کرده اند: «استدعا داريم که دستور فرماييد، مرجعي صلاحيتدار، مستقل و با اختيارات کامل،و دور از بازيهاي سياسي، رسيدگي به شايعات و اتهامات (وارد شده به خانواده هاشمي رفسنجاني) را در دستور کار خود قرار دهد و نتايج را به اطلاع ملت فهيم و رشيد ايران اسلامي و مسئولان محترم کشور برساند»
انتقاد آيت الله خزعلي و علم الهدي از فتنه انگيزي برخي اعضاي خانواده هاشمي
1 مهر 88 رجانيوز به نقل از آيت الله علم الهدي نماينده مجلس خبرگان نوشت: «ششمين اجلاس خبرگان روزگذشته در حالي گشايش يافت که خبرنگاران تنها در زمان سخنراني هاشمي رفسنجاني اجازه حضور در اجلاس را يافتند و براي پوشش نطق ساير ناطقان مجبور شدند از خبر ارسالي سانسور شده در رسانههاي خود استفاده کنند. آيتالله علمالهدي و آيتالله خزعلي در نطقهاي خود انتقاداتي را متوجه هاشمي رفسنجاني و رفتار وي به ويژه در دوره انتخابات و پس از آن مطرح کردهاند اما نه تنها اثري از اين انتقادها در خبر ارسال شده به رسانهها وجود ندارد، بلکه مفهوم آن نيز دچار تحريف شده است.
آيتالله علمالهدي در نطق خود با اشاره به سابقه هاشمي رفسنجاني در جريان مبارزات انقلاب و پس از انقلاب و همچنين حضور وي در جمع اولين بيعت کنندگان با رهبر انقلاب در سال 1368، سکوت وي در قبال هتاکيهاي بيسابقه اخير عليه رهبري انقلاب را رفتاري متناقض با پيشگامي بيست سال پيش او در بيعت با رهبر انقلاب دانسته و خطاب به وي گفت: چرا پس از بيست سال، در برابر اين هتاکيهاي بيسابقه و آتش فتنهاي که از خيمه برخي اطرافيان شما به پا شده است، ساکت نشستهايد؟ در باره اين تناقض رفتار شما آينده و تاريخ حکم خواهد کرد کما انيکه اکنون نيز مردم درباره اين تناقض در رفتار قضاوت کرده و به نتيجه رسيدهاند. آيتالله خزعلي نيز در نطق خود با انتقاد از هاشمي و برخي اعضاء خانواده وي، خواستار برخورد با عوامل اصلي اغتشاشات شد»